Stichting NVC Examens is een, door de Examenkamer erkende, onafhankelijke stichting die zorg draagt voor het afnemen van examens in de verpakkingskunde.

NVC Verpakkingskundige I
Het Beroepsprofiel Operationeel Verpakkingskundige vormt de basis voor de Exameneisen NVC Verpakkingskundige I. De te examineren onderwerpen en de wijze waarop getoetst wordt, staan vermeld in de Eindtermen en Exameneisen NVC Verpakkingskundige I.

NVC Verpakkingskundige II
Het Beroepsprofiel Tactisch Verpakkingskundige vormt de basis voor de Exameneisen NVC Verpakkingskundige II. De te examineren onderwerpen en de wijze waarop getoetst wordt, staan vermeld in de Eindtermen en Exameneisen NVC Verpakkingskundige II.

Diploma’s NVC Verpakkingskundige
Het niveau in termen van het European Qualifications Framework EQF is 5 (NVC Verpakkingskundige I) en 6 (NVC Verpakkingskundige II). Voor meer informatie over het EQF, klik hier.

Register NVC Verpakkingskundigen
Na het behalen van het diploma wordt de naam van de geslaagde kandidaat opgenomen in het Register NVC Verpakkingskundigen. Neem voor meer informatie over het Register contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Examendata

NVC Verpakkingskundige I:  inschrijven
19 januari 2018
26 april 2018
Locatie: Park Plaza Amsterdam Airport Locatie

Diploma-uitreiking: 26 juni 2018